Woman article blog

Top 6 outfits voor het winterseizoen 19-20

Winterweer geeft ons zelden een prettig gevoel en aangezien het niet zinvol is om op de gunsten van de natuur te wachten, zullen we zelf voor onze innerlijke harmonie moeten zorgen. Een van de meest effectieve manieren hiervoor is prachtige kleding, waarmee je de wereld laat zien dat je, ondanks het slechte weer, nog steeds harmonieus bent van binnen. Als de verbeelding vastzit in het koude weer, kun je ideeën gebruiken van 's werelds beste modeontwerpers gebruiken. Wil je een beetje tropen toevoegen aan je winter stedelijke outfit? Kies een jas met een print van een wild dier. Als je er niet klaar voor bent om mensen te shockeren, is het beter om zo'n detail te combineren met meer neutrale kleding in één kleur - zwart, beige of bruin. Als je er klaar voor bent om alles te doen om de winterblues weg te jagen, voel je dan vrij om de luipaardprint van top tot teen te dragen - moderne mode is ironisch en je moed zal naar behoorlijk worden gewaardeerd.

Lees verder
Woman article blog

Top 5 office looks in het nieuwe herfstseizoen

Outfits die je in de mode houden, zelfs binnen de office dress code. We bieden vijf opties voor een stijlvolle en up-to-date outfit, waarin je er niet alleen goed uitziet op het werk, maar je ook prettig voelt. De legendarische Chanel retro jassen en pakken zijn weer terug in de mode. Precies, die van zachte wol met een speciale textuur, verschillende kleine patronen en donzige pony. Ze gaan met een klassiek shirt of een heldere top; met pumps of sneakers. Het breedgeschouderde silhouet is in het begin van de vorige eeuw een van de symbolen van emancipatie geworden en nu is deze trend weer terug. Volumineuze accenten worden benadrukt met de kleur: de klassieke combinatie van witte bovenkant en zwarte onderkant vernauwt visueel de heupen en creëert balans met de schouders.

Lees verder
Woman article blog

Alles wat u moet weten over kasjmier

Hoewel kasjmier, net als een exotische bloem, vrij veeleisend is en delicate zorg nodig heeft, zijn Hollywood-sterren er dol op. Waar het vandaan komt? Waarom kasjmier universele liefde verdient? Hoe u kasjmier kleding moet kiezen en verzorgen? Dat is wat u zult ontdekken in het artikel van vandaag. Kasjmier is een stof die wordt geproduceerd uit de delicate ondervacht van een berggeit. Tegenwoordig kunnen kasjmiergeiten broeden in de bergen van Schotland, Mongolië en China. Hoe ernstiger de weer omstandigheden, hoe beter de kwaliteit van kasjmierwol. De lage temperatuur is de belangrijkste voorwaarde voor de productie van kasjmierwol van goede kwaliteit. In andere weer omstandigheden zouden geiten niet dit specifieke type wol kunnen produceren.

Lees verder
Woman article blog

Kantoor elegantie en chic

In het artikel van vandaag leest u hoe u modieuze, elegante en stijlvolle kleding kunt dragen zonder de dresscode te overtreden terwijl u er duur en modieus uitziet. Mode wordt steeds diverser en interessanter. Tegenwoordig is het bijna onmogelijk om een excentrieke hipster tegen te komen, wiens stijl indruist tegen de algemeen aanvaarde normen, omdat de mode zelf rebels is geworden. Het omarmde alle sferen van de mode-industrie, inclusief de zogenaamde zakelijke stijl. De meeste bedrijven verlaten kledingvoorschriften - managers waarderen de individualiteit van hun medewerkers. Voor veel mensen is het echter nog steeds belangrijk om kleding van het werk te scheiden van het dagelijkse werk, omdat de kantooroutfit een speciale instelling creëert.

Lees verder
Collections
Woman fashion collections