jeans

Jeans

De moderne mode ervaart een obsessie met jeans. Al meerdere jaren op rij domineert denim zowel op de catwalks als in de straten van verschillende steden. Vroeger was het canvas genaaid van zeilen , dan twee en een half honderd jaar later, maakte een ondernemende Amerikaan zichzelf een hele speciale broek die stofdicht was en lange tijd kon worden gedragen. Bovendien waren ze gemakkelijk te wassen. Dat is de reden waarom de andere mensen dezelfde broek wilden, maar nu kun je denimjassen, jassen, jurken, tassen, schoenen en zelfs ondergoed zien.

Het woord "jeans" voor blauwe denimbroeken wordt al sinds de jaren 60 van de 20e eeuw gebruikt. Een soort werkbroek voor mannen heeft het segment van casual en modieuze kleding ingebroken. Tegenwoordig betekent de naam denim in de eerste plaats katoenarme dichtheid, 12-14 ounces per vierkante meter. De twill precies zo dichtheid wordt beschouwd als klassieke denim voor de productie van denim kleding.

Jeans - een veelzijdig kledingstuk dat tegenwoordig in de kledingkast van bijna elke vrouw aanwezig is. Hoewel damesjeans voor dames niet veel van elkaar verschillen in de kwaliteit van het materiaal en de manier waarop ze worden uitgevoerd, verschillen ze aanzienlijk in stijl en snit. Bovendien hebben alle soorten damesjeans speciale namen, wat zelfs niet elke fashionista weet.

Er zijn veel verschillende soorten jeans voor dames, waarvan de meest populair zijn:

 • Skinny. Meest relevant voor jonge meisjes met een slank figuur van het type "zandloper". Deze jeans loopt iets naar beneden af en maakt het silhouet ongelooflijk sierlijk.

 • Jeggings lijken een beetje op een legging. Ze kunnen helpen de benen visueel wat slanker te maken, zodat ze door vrouwen kunnen worden gedragen met een kleine hoeveelheid extra kilo's op de heupen.

 • Vriendjes hebben een vrije pasvorm, waardoor het gevoel ontstaat dat het meisje ze uit de kast van haar vriend heeft meegenomen. Heel vaak is deze jeans onderaan gewikkeld, waardoor ze een beetje korter worden. Dit model is geschikt voor vrouwen met verschillende soorten figuren.

 • De pijpjeans voor dames blijft over de gehele lengte recht, beginnend bij de heup en eindigend bij de enkels. Deze stijl is universeel voor vrouwen van elke leeftijd en bouw.

Woman jeans
 • Hip uitlopende jeans broek voor dames die uitzet van de bovenkant en in sommige gevallen vaag lijken op een rok. Meest geschikt voor vrouwen met brede schouders, omdat ze het onderlichaam aanzienlijk vergroten en de opbouw veel evenwichtiger maken.

 • Cropped jeans zien er stijlvol en ongebruikelijk uit, maar ze bagatelliseren de lengte van de benen, dus je moet er heel voorzichtig mee zijn. Sommige meisjes kunnen ze bijvoorbeeld alleen met hoge hakken dragen.

 • Ripped jeans ze kunnen volledig verschillende sneden en veel decoratieve elementen hebben, zoals sneden, scheuren, onregelmatigheden, enzovoort. In de regel is dit een voorkeur van jonge meisjes, maar in sommige gevallen kunnen oudere vrouwen ook een beroep op hen doen.

 • Woman styles jeans

  Skinny jeans voor dames zijn een veelzijdige optie voor een vrouw die elke dag van haar imago verandert: vandaag werkt ze op kantoor, morgen heeft ze plezier op de verjaardag van een vriend in een fel t-shirt, de volgende dag op een picknick met vrienden in sneakers en een T-shirt-jurk. Witte jeans past goed in zakelijke, casual en sportieve stijl. Bovendien wordt neutraal wit gecombineerd met alle kleuren van het spectrum.

 • Woman cropped jeans

  Als je de aandacht wilt vestigen op je nieuwe tas of een luxe armband, of nieuwe prachtige sandalen - draag een witte spijkerbroek, deze details zullen dan extra opvallen. Bij het praten over boyfriends jeans, kunnen ze worden gecombineerd met: oversized shirt, ruige riem, sneakers, instappers, sandalen; blazer, coltrui en dierenprintschoenen, vest, luipaardschoenen en een gewone tas; T-shirt, stiletto schoenen.

Zelfs de strengste eindbazen hebben al een spijkerbroek gekregen en bovendien hebben vrouwen geleerd ze vakkundig in te passen in hun bedrijfsimago. Een paar van zulke klassieke jeans zijn natuurlijk een must-have voor elke moderne dame. Het draait allemaal om de universaliteit van jeans. Als je een klassieker draagt, kun je niet alleen visueel correcte figuren corrigeren, maar ook, als je dat wilt, deze op competente wijze veranderen. Hetzelfde paar ziet er even indrukwekkend uit met hakken en sneakers. Dus, damesjeans is een must-have item voor allebei: casual en chic.

Collections
Woman fashion collections