Pants

Broeken

Damesbroeken zijn al drieduizend jaar populair en werden bekend dankzij de Assyrische koningin, maar in Europa werden pas in de 20e eeuw de eerste beperkingen opgeheven voor vrouwen die broeken droegen. Tegenwoordig is het moeilijk om damesmode voor te stellen zonder zo'n praktisch en handig kledingstuk. Bovendien doen de ontwerpers er alles aan om vrouwen er vrouwelijk en aantrekkelijk uit te laten zien, zelfs in een damesbroek.

In de modewereld zijn er veel zomerbroeken voor dames die al klassiek zijn geworden. Hier is een lijst met de meest voorkomende modellen:

 • Rechte broek.
  Deze zomerbroek heeft over de gehele lengte dezelfde beenlengte. Deze damesbroek is in de kantoorstijl en maakt deel uit van de tweedelige outfit.

 • Skinny broek (broekpijpen, sigaretten).
  Dit zijn smalle of nauwsluitende broeken om te kopen, wat een leuk idee is dankzij zijn stijl. Skinny broeken zijn goed geschikt voor vesten, lange blouses.

 • Bananenbroeken.
  De vorm van de benen die met dit type broek is gevormd, heeft een ovale vorm en doet enigszins denken aan het fruit dat het zijn naam gaf. De damesbroek loopt taps toe naar de onderkant.

 • Flare broek.
  Uitlopend vanaf de heup of knie. Tegenwoordig zijn dergelijke modellen een van de meest modieuze op de startbaan.

 • Rijbroek.
  Dit type broek is een van de meest populaire modellen damesbroeken, versmald tot de bodem. Ze zijn gemakkelijk te herkennen aan de expansie in de heupen en de strakke pasvorm van de enkel. Zo'n stijl kan veilig worden gedragen door slanke meisjes die niet zullen worden gehinderd door extra volume.

 • Al deze modellen zijn gemaakt van dichte stoffen en kunnen worden gepresenteerd in de vorm van een damesbroek gemaakt van lichte stof zoals katoenen broek voor dames.

 • Woman sport pants

  Sportmodellen kunnen zijn:

  Rechte broek.
  Dergelijke sportbroeken zijn gemaakt van specifieke, goed stretchende stoffen en hebben een overeenkomstig ontwerp.

  Legging
  nauwsluitende gebreide broek.

  Afghaanse broek (Ali Baba, harem)
  - gebreide wijde broek, die in het lage armsgat verschilt. Ze imiteren zomerbroeken voor oosterse vrouwen, maar gemaakt van elastische stof zodat ze in hiphopstijl bleven.

  Cargobroeken en chino's.
  Beide modellen zijn gemaakt van duurzaam, slijtvast materiaal en zijn zorgvuldig genaaid, waardoor ze een sportieve uitstraling hebben. Zomerbroeken voor dames zijn handig voor werk en buitenactiviteiten.

 • Woman cropped pants

  Korte broeken perfect voor kleinere dames

  Korte witte damesbroeken werden populair nadat ze werden uitgevoerd door de legendarische US First Lady Jacqueline Kennedy die het publiek schokte met een 7/8 broek. Het werd een cultus onder de mooie dames die idealiter op de figuur zaten en de enkel sierlijk openden. Deze stijl van broeken is een echte vondst geworden voor meisjes van korte gestalte.

  Bijgesneden broeken benadrukken de slanke benen en dunne enkels. De afbeeldingen zijn licht en sierlijk. Dat is de reden waarom verkorte producten de mode-podia al twaalf jaar niet hebben verlaten. Moderne ontwerpers hebben haast om het beschreven type zomerbroek voor dames te verbeteren, waardoor alle nieuwe interpretaties worden gecreëerd. De wijd uitlopende damesbroek verscheen bijvoorbeeld dankzij het leger, of beter gezegd de marine.

 • Woman wide fashion pants

  De brede broek is een frequente keuze van elegante vrouwen die binnen de mode

  De vrouw ziet er langer, slanker uit, dankzij de magische eigenschap van het product om de verticale verhoudingen van het lichaam te tekenen.

  Wijde broeken moeten goed geschikt zijn. Loszittende broek verbergt gemakkelijk de imperfecties van de benen van vrouwen. Tegelijkertijd worden alle voordelen onderstreept: dunne taille, ideale vrouwelijke proporties, lange benen. Broeken met een vergelijkbare snit zijn mooi, comfortabel en vrouwelijk.

  Hun types zijn vrij groot. Het kan een klassieke rechte wijde broek zijn, in de stijl van filmster Marlene Dietrich, en modernere variaties de palazzoprintbroek voor dames en de zeilenbroek. Tegenwoordig verrassen ontwerpers hun fans met alle nieuwe variëteiten van comfortabele, wijde broeken, tot de verbeelding sprekend met een verscheidenheid aan stoffen, decor, decoraties en bloemen. Zulke brede stijlen van broeken zijn zonder uitzondering geschikt voor iedereen. Elk meisje kan gemakkelijk haar perfecte model vinden. Een gratis snit heeft niet voor niets de liefde van moderne fashionista's gewonnen, omdat het een uitstekend alternatief is voor strikte klassieke kostuums, saaie jeans.

Ondanks het feit dat vele eeuwen op rij damesbroeken kennelijk beperkt waren, hebben ze nu de harten van elke seks gewonnen. Hoe vrouwelijk en mooi jurken ook zijn, soms wil je je op je gemak voelen. De gewone jeans maakt het mogelijk om het comfort en de vrijheid in de bewegingen te voelen. Dat is de reden waarom zoveel meisjes ze kiezen voor dagelijks gebruik, voor zakelijke bijeenkomsten en zelfs officiële evenementen. Ze worden geholpen door modeontwerpers, die niet moe worden van het maken van de meest onvoorspelbare stijlen van jaar tot jaar en het ontwerpen van nieuwe vormen. Natuurlijk passen niet alle modellen perfect bij hetzelfde meisje, maar de variëteit is zo groot dat je uit alle modellen kan kiezen. Broeken staan bekend om hun kwaliteit en aangename stoffen die worden gebruikt om het te maken, omdat ontwerpers vooral om het gemak van hun klanten geven, en niet te vergeten om al hun voordelen te benadrukken.

Collections
Woman fashion collections